Om Linnéa

Der er en anden vej.

Alle har brug for at blive mødt i sin smerte, ikke mindst af sig selv.

Jeg er vokset op i en landsby i det mellemste Sverige, i en familie hvor følelser var rigtig svære at rumme og alt skulle se perfekt ud udefra. Min lillesøster blev meget syg af anorexia og anden selvskade, og jeg blev den overansvarlige storesøster, som gerne ville redde hende, uden hjælp fra en voksen jeg kunne tale med.

I ni år i folkeskolen og i fodboldklubben blev jeg aldrig en naturlig del af fællesskabet og tilbragte oceaner af timer alene i en slags frys tilstand.

Min tillid til at jeg var “præcis som jeg skulle være” lå et meget lille sted.

Jeg flyttede til Danmark som 21 årig, efter at jeg mødte min danske (nu ex) mand i kibbutz i Israel. Jeg tænkte, at nu skulle jeg starte på ny, og min lille smertefulde pige kunne blive i Sverige. Men hun blev ved med at være en trofast følgesvend.

Må jeg have lov...

“Må jeg have lov til at være her i Danmark?” spurgte den usikre lille pige i mig. Hvordan kan jeg blive sikker på, at jeg må have lov til at være her? Hvis jeg nu får anerkendelse for det jeg laver? Masser af anerkendelse? Hvis jeg nu taler perfekt dansk som svensker? Gifter mig med den mand med de bredeste skuldre? Knokler i en umulig verden af krav efter mere uddannelse, materiel velstand og flere arbejdstimer? Må jeg så have lov til at være her?

Hvis jeg nu flygter fra alle smertefulde følelser og knokler endnu mere, må jeg så have lov til at være her?

Jeg opdagede en anden vej.

Men verden derude og menneskene omkring mig kan ikke møde sårbarheden i mig, hvis jeg ikke selv møder, accepterer og tager ansvar for den først. 

Min vej til at møde mig selv med accept og omsorg er gået igennem tonsvis af terapitimer, mindfulness, kropsterapi og ikke mindst ved hjælp fra det tålmodige og kærlige univers. 

På den anden vej opdagede jeg, at der er en anden vej end egoets stædige kamp for anerkendelse, status og materiel sikkerhed. Der er en anden vej end “at være sin egen værste fjende”, som konstant angriber og beklager sig over mig selv. Der er en anden vej end frygten for fremtiden og tvivlen om “jeg er god nok som den jeg er”.

På den anden vej møder jeg mit Sande Selv fuld af omsorg, accept og taknemmelighed. 

Den eneste, som kan give os garanti for at, vi er præcis som den vi skal være og at vi har lov til at være her med alt det vi indeholder af bristede drømme og knuste hjerter, det er vores Sande Selv, som måske, kun i glimt, men alligevel, har forbindelse med den kærlighed som har skabt os “præcis som vi skal være”.

Heldigvis har jeg også på min vej hertil mødt en masse kærlighed i mine omgivelser, ikke mindst i mine tre fantastiske drenge, i naturen, i min roklub, i mine venner og  i min familie.

Vi længes alle efter det kærlige møde, hvor vi bliver rummet, mødt og elsket for den vi er.

I Linnéas Kropsterapi  møder du mig i et åbent, kærligt og fordomsfrit rum hvor du lærer at  møde dig selv med accept, kærlighed og omsorg. 

Det siger klienterne om Linnéas Kropsterapi

Charlotte
Charlotte@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg er kommet dybt ned i min underbevidsthed og fået fat i nogle traumer som lå der, hvilket har givet en stor forløsning"
Charlotte, 44 år.
Smilla
Smilla@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg kan sove igen, jeg mærker mig selv og behøver ikke at overpræstere."
Smilla, 15 år.
Alexander@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg har fået en indsigt i hvor meget jeg har ladet mig grænseoverskride og har nu fået en større bevidsthed om mine egne behov. Det har været altafgørende for min livskvalitet"
Alexander, 38 år.
Janne
Jannelærer, 46 år
Læs mere
“Du er min redning, før flygtede jeg fra min krop. Nu tør jeg at være i den. Tak for dig.”
Marianne
Mariannesygeplejerske, 64 år
Læs mere
“Min uro og min ængstelighed tager ikke overhånden mere. Livet er mit!”