Traume og chok

Traume og chok vi har fået i barndommen, eller senere i livet, giver anledning til hvordan du tænker og handler i dag.

Kroppen husker, selvom vores bevidste tanker om et traume eller chok, for længst har lukket ned. Det er et dybt primitivt/instinktivt plan vi bliver ramt på, når vi føler os truet på livet. For at kunne få fat om roden af traumet er kroppen nødt til at stå i centrum i behandlingen. Derfor er kropsterapi en genial behandlingsform for at få forløst fx dårlige oplevelser ved en fødsel, alvorlige uheld og kroniske sygdomme med stærke følelser som fx dødsangst som følge.

Også overgreb, grænseoverskridende adfærd af forældre eller andre voksne i vores barndom, skam- og skyldfølelser husker kroppen. For at blive fri fra disse stærke følelsesmæssige erindringer, som tit sætter sig som låsninger og spændinger i kroppen, bliver vi nødt til at se på og mærke dem igen, denne gang for at møde oplevelsen med kærlighed og accept.

Behandling af traumer med kropsterapi
Kropsterapi beahndling

Det sidder i kroppen

Nogle af mine klienter siger at de tidligere har talt med psykologer, men erindringerne styrer og plager dem stadig, fordi de stadig sidder i kroppen. Her kan jeg med en unik indføling, empati, dybdegående massage og akupressur i kombination med samtale- og traumeterapi hjælpe dig at blive forløst og et meget mere frit menneske! Ved traume terapi bruger jeg “Indre barn metoden”.

Indre barn metoden

Indre barn som terapiform er et redskab til at lære at møde os selv med omsorg og selv at være den kærlige voksne som vi savnede som barn.

I indre barn metoden går vi sammen, du som klient og jeg som Kropsterapeut/Indre Barn/Traumeterapeut, tilbage til de tidspunkter hvor du har følt dig mest udsat og møder det indre og sårede med forståelse og kærlighed.

Indre barn metoden er et effektivt redskab til at heale traume, hvor du tager ansvar for dit eget liv og tager omsorg om dig selv.

Vi genskabe det nærvær med os selv, som var fraværende i barndommen.

Kropsterapi behandling
Linnéas Kropsterapi kliniklokale

Det siger mine klienter som tidligere var præget af barndomstraume

“Siden jeg var lille har jeg trukket mig væk fra min krop og har haft det svært ved at være i livet. Det har været en kæmpe hjælp at komme her. Jeg er gået fra anspændthed og tankemylder til grounding” Marianne, designer, 63 år

“Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Selvom jeg har prøvet mange forskellige terapiformer, har jeg nu endelig lært; hvordan jeg kan  at tage hånd om den lille Vibeke i mig” Vibeke, socialrådgiver 58 år

Det siger klienterne om Linnéas Kropsterapi

Charlotte
Charlotte@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg er kommet dybt ned i min underbevidsthed og fået fat i nogle traumer som lå der, hvilket har givet en stor forløsning"
Charlotte, 44 år.
Smilla
Smilla@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg kan sove igen, jeg mærker mig selv og behøver ikke at overpræstere."
Smilla, 15 år.
Alexander@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg har fået en indsigt i hvor meget jeg har ladet mig grænseoverskride og har nu fået en større bevidsthed om mine egne behov. Det har været altafgørende for min livskvalitet"
Alexander, 38 år.
Janne
Jannelærer, 46 år
Læs mere
“Du er min redning, før flygtede jeg fra min krop. Nu tør jeg at være i den. Tak for dig.”
Marianne
Mariannesygeplejerske, 64 år
Læs mere
“Min uro og min ængstelighed tager ikke overhånden mere. Livet er mit!”