Holistisk behandling

Kropsterapi er en holistisk behandlingsform, udgangspunktet er at dine tanker sætter spor i din krop. Kropsterapi er et effektivt redskab for at årsagsbehandle, fremfor kun at fokusere på symptomer. Jeg er uddannet kropsterapeut ved Totum i september 2020 og har også læst anatomi, fysiologi og sygdomslære ved Innowell.

Linnéas Kropsterapi er unikt

Det du får ved mig er unikt, fordi jeg bruger både min rationelle hjerne, min intuition og min kristne spirituelle side, når jeg arbejder, derfor adskiller jeg mig fra andre behandlere. Jeg tør at se tingene fra et andet perspektiv.

Jeg har stor erfaring med behandling af mennesker med dårligt selvværd, præstationsangst, tvangstanker, angst, stress og traumer der ønsker at gå nye, mere selvkærlige veje. 

BOOK
DIN FØRSTE BEHANDLING
550 kr (normalpris 900 kr)

Hvordan foregår den dybdegående kropsterapeutiske undersøgelse?

Du kommer ind i klinikken, vi siger hej til hinanden og vi får en lille snak om dine forventninger og udfordringer. Efterfølgende beder jeg dig tage tøjet af, du beholder undertøjet på (du kan også beholde alt tøj på), hvorefter du lægger dig på et lagen på briksen og får et lunt tæppe over dig.

Jeg begynder med en afslappende øvelse hvor du via åndedrættet kommer til stede i nuet og i kroppen. Derefter starter jeg den egentlige undersøgelse, hvor jeg undersøger dine spændinger i muskler og led, din energigennemstrømning og de følelser der ligger i din krop. Efter undersøgelsen lægger vi en plan for din videre behandling og hvordan du kan genoprette balance i krop og sind.

Behandling kropsterapi

Hvor langt et forløb skal jeg bruge?

Det er alt afhængig af hvor lang tid du har gået med udfordringerne og hvor hårdt du er ramt. Men intet kan fixes på en gang! Efter første konsultation vil du få en plan for genopretning af balance i krop og sind.  

Det siger klienterne om Linnéas Kropsterapi

Charlotte
Charlotte@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg er kommet dybt ned i min underbevidsthed og fået fat i nogle traumer som lå der, hvilket har givet en stor forløsning"
Charlotte, 44 år.
Smilla
Smilla@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg kan sove igen, jeg mærker mig selv og behøver ikke at overpræstere."
Smilla, 15 år.
Alexander@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg har fået en indsigt i hvor meget jeg har ladet mig grænseoverskride og har nu fået en større bevidsthed om mine egne behov. Det har været altafgørende for min livskvalitet"
Alexander, 38 år.
Janne
Jannelærer, 46 år
Læs mere
“Du er min redning, før flygtede jeg fra min krop. Nu tør jeg at være i den. Tak for dig.”
Marianne
Mariannesygeplejerske, 64 år
Læs mere
“Min uro og min ængstelighed tager ikke overhånden mere. Livet er mit!”

Tilføj din overskrift her

Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.