Mindfulness udendoers i naturen

Find ro i naturen

Mindfullness er for dig som vil være i nuet og finde ind til dig selv. Du lærer at forstå dine følelser, og bliver bedre til at mærke og forholde dig til dine tanker og din omverden. 

På den måde kan aktivt arbejde med dit sind, og slippe af med negative tankemønstre, stress og udmattelse. 

Mine mindfullness-undervisning afholdes i naturen, der har en stærk og helbredende kraft for krop og sind, og du vil hurtigt mærke, at du får mere overskud og er til stede i dig selv og i nuet.

Tid og sted

Smørmosen strand på Thurø klokken 09.00

Fem lørdage frem fra den 25/5

Sommerpause

Fem lørdage fra den 17/8

Pris: 2200 kr for 10 gange 2 timers mindfulnessundervisning

For at skabe de bedste rammer for undervisningen er der begrænsede pladser. Tilmeld dig via bookingformularen her på siden. 

Er du flad for energi?

Er du indimellem urolig? Eller har du spændinger og smerter i kroppen? Kunne du tænke dig at trække vejret godt igennem? Bevæge dig sammen med andre og træne din balance, styke og smidighed?  Komme ud i naturen i alt slags vejr? Så har du nu muligheden for at gøre noget rigtig godt for dig selv. Kom alene eller tag eventuelt nogen med som du holder af. Sammen bliver vi del af noget større.

Naturen har en helbredende kraft og jeg kan ikke forestille mig et bedre sted at meditere og lave yoga.

Mange af os passer ikke ordentlig på os selv – vi styrter rundt, og fylder hele tiden livet med noget: Mad, travlhed, overarbejde, mobiltelefonen osv. Måske gør vi det for at undgå at mærke smerte og ubehag. Det er helt normalt at fjerne os fra det, der er ubehageligt, men når vi holder smerten ude, lukker vi også af for nydelse.

Mindfulness i naturen
Yoga og mindfullness

Jeg er uddannet mindfulness instruktør

I 2015 uddannede jeg mig til mindfulnessinstruktør. Jeg underviser i mindful- meditation og yoga efter Jon Kabat Zinns MBSR program. MBSR står for Mindfulness-baseret Stress Reduktion. Det er et videnskabeligt program, der forbedrer mental sundhed, forebygger og reducerer symptomer på stress, angst, depression, uro og manglende energi.

I programmet lærer du at forholde dig til tanker og følelser der dukker op, med en venlig og accepterende opmærksomhed – selv til de tanker du ikke har lyst til at have. På den måde kan du træne dig selv i at være fuldt opmærksom og til stede i nuet, samtidig med at du arbejder med måden du vanemæssigt handler og tænker.

I Linnéas mindfulness og yoga præsenteres du for meditationsteknikker og yoga øvelser, der er tilpasset mennesker i den vestlige verden. Du behøver ikke at have mediteret eller praktiseret yoga før, øvelserne er enkle og kan med fordel også praktiseres af den uøvede, men giver noget for alle!

Kunne du tænke dig at komme med ud?

Til Smørmosen strand 10 lørdage i løbet af maj og juni, august og september? Den står på maks nydelse, bevægelse og ro. Vi vil træne balance, styrke og stræk. Vejrtrækning og tilstedeværelse i nuet i meditationen. Vi vil hygge og være sammen om at lære hvordan vi kan forholde sig mere hensigtsmæssigt til krop, tanker og følelser således kan du vende tilbage til din hverdag fuld af glæde og vitalitet.

Vi mødes på p pladsen ved Smørmosen et par minutter i ni

2024: 

25/5, 1/6, 8/6, 15/6 og 22/6

 17/8, 24/8, 31/8, 7/9 og 14/9

Pris  2200 kr for 10 gange 2 timers mindfulnessundervisning

Hvis du er interesseret så ring eller skriv en sms til: tlf. 25 78 38 02

Du kan altid ringe til en uforpligtende snak.

Mindfullness i naturen

Det siger klienterne om Linnéas Kropsterapi

Charlotte
Charlotte@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg er kommet dybt ned i min underbevidsthed og fået fat i nogle traumer som lå der, hvilket har givet en stor forløsning"
Charlotte, 44 år.
Smilla
Smilla@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg kan sove igen, jeg mærker mig selv og behøver ikke at overpræstere."
Smilla, 15 år.
Alexander@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg har fået en indsigt i hvor meget jeg har ladet mig grænseoverskride og har nu fået en større bevidsthed om mine egne behov. Det har været altafgørende for min livskvalitet"
Alexander, 38 år.
Janne
Jannelærer, 46 år
Læs mere
“Du er min redning, før flygtede jeg fra min krop. Nu tør jeg at være i den. Tak for dig.”
Marianne
Mariannesygeplejerske, 64 år
Læs mere
“Min uro og min ængstelighed tager ikke overhånden mere. Livet er mit!”