Unge med overdreven bekymring og præstationsangst

Svedige hænder, hjertebanken og rystende stemme kender nok alle, når vi skal præstere og vil gøre vores aller bedste. Men når vi er så nervøse for en præstation, at størstedelen af vores energi i forbindelse med en præstation bruges på bekymringer og frygt, er der ikke længere tale om nervøsitet, men om præstationsangst. 

Mange er ikke klar over at man kan gøre noget ved sin præstationsangst. 

Jeg vil hjælpe dig med at slippe din præstationsangst. Fordi der er en anden mulighed for at møde situationer hvor du skal præstere, jeg lærer dig hvordan du på kan møde og rumme nervøsitet, hvor ikke tanker og følelser styrer dig. 

I Linnéas Kropsterapi møder du mig i et åbent, kærligt og fordomsfrit rum hvor du lærer at  møde dig selv med accept, kærlighed og omsorg. 

Linnéas kropsterapi
Linnéas Kropsterapi kliniklokale

Det siger de unge efter et forløb ved Linnéas kropsterapi

“Jeg kan sove igen, jeg mærker mig selv og behøver ikke at overpræstere” Smilla 15 år

“Jeg har lært at anerkende min krop og at rumme svære følelser som nervøsitet og præstationsangst” Cecilie 14 år

“Jeg er helt afslappet i kroppen efter behandlingerne, de dybe vejrtrækninger som jeg har lært ved Linnéas Kropsterapi, hjælper mig i stressende situationer” Villum 13 år

“Jeg har lært hvad jeg skal gøre når stærke og ubehagelige følelser kommer så de ikke fylder det hele, jeg er blevet meget mere bevidst og især med mine grænser” Rosemarie 22 år

Linnéas Kropsterapi

Ved Linnéas Kropsterapi arbejder jeg med sammenhængen, tanker, følelser, krop og handling. Jeg går også i dybden til årsagen til din præstationsangst og tager fat om roden til dine symptomer. Derfor er kropsterapi så effektiv overfor symptomer som præstationsangst.

Som tidligere lærer er de unge med præstationsangst meget velkendt for mig og ligger derudover mit hjerte nær. 

Kropsterapien rammer plet som behandling hvis mennesker oplever manglende selvværd, overtænkning, uro og fysisk utilpashed. 

Jeg kan i Linnéas kropsterapi gennem dybdegående massage, arbejde med dyb, langsom vejrtrækning, etablere en større kropsbevidsthed. Hvor du lærer at rumme ubehagelige følelser og møde dig selv med accept og omsorg i svære situationer, i stedet for at flygte fra det ubehagelige, fordi det er når vi ikke kan rumme os selv, at vi udvikler angst. Kombinationen mellem arbejdet af det fysiske og mentale i kropsterapien etablerer en tro på egne evner og du kan stå stærkere i din egen krop. 

Jeg har haft stor succes med unge både piger og drenge helt ned til 13 år med oplevelser af tvangstanker og angst.

Behandling af traumer med kropsterapi

Det siger klienterne om Linnéas Kropsterapi

Charlotte
Charlotte@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg er kommet dybt ned i min underbevidsthed og fået fat i nogle traumer som lå der, hvilket har givet en stor forløsning"
Charlotte, 44 år.
Smilla
Smilla@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg kan sove igen, jeg mærker mig selv og behøver ikke at overpræstere."
Smilla, 15 år.
Alexander@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg har fået en indsigt i hvor meget jeg har ladet mig grænseoverskride og har nu fået en større bevidsthed om mine egne behov. Det har været altafgørende for min livskvalitet"
Alexander, 38 år.
Janne
Jannelærer, 46 år
Læs mere
“Du er min redning, før flygtede jeg fra min krop. Nu tør jeg at være i den. Tak for dig.”
Marianne
Mariannesygeplejerske, 64 år
Læs mere
“Min uro og min ængstelighed tager ikke overhånden mere. Livet er mit!”