Er du også konstant på vej videre?

Og stiller du dig selv en gang imellem spørgsmålet:
Hvad er jeg på jagt efter?
Eller flygter jeg fra noget?

mindfulness lærer du at stoppe op, du sætter din egen trivsel højst på dagsordenen, du bliver bevidste om hvad som fylder dig med god energi og lærer at tage nydelsen ind som et krav i dagligdagen.

I Linnéas mindfulness undervisningen lærer du at:

🌱Møde dig selv med venlighed og acceptere den du er.

🌱 Træffe beslutninger og handle i overensstemmelse med dine egne behov og ønsker.

🌱Blive mere fokuseret, energisk og produktiv.

🌱Få en bedre søvn

 

I undervisningen arbejder vi med det parasympatiske/den beroligende del af nervesystemet, som fremmer din fordøjelse, genopbygger din krop, sænker hjerteaktivitet, puls og blodtryk. Mindfulness reducerer derudover risikoen for at du udvikler stress, angst og depression.

 

Kroppens belønningssystem går igang

Jeg kan ikke forestille mig et bedre sted at dyrke meditation og yoga, derfor foregår min mindfullness-undervisning i naturen. Naturen har en stærk og helbredende kraft for krop og sind. Du vil hurtigt mærke, at du får mere overskud og er til stede i dig selv og i nuet.

Jeg elsker at undervise i mindfulness, at sammen med mine kursister igen og igen blive forundret over hvor fantastisk det er at opholde sig i nuet. Lige nu og her sanse vinden, lyset, vejrtrækningen og vores egen krop. Hele kroppens belønningssystemer med nydelse hormoner og gode transmitterstoffer går i gang.

Tid og sted

🌱  Lokation: Smøremosen Strand på Thurø
🌱  Opstart: lørdag d. 25/5.
🌱  Klokken: 9.00 (varighed 2 timer)
🌱  Forløb: 5 lørdage i træk (19, 26/8, 2/9, 9/9, 16/9)

Der er et begrænset antal pladser.

Mindfulness udendoers i naturen
5/5

I mindfulness programmet lærer du:

🌱  At forholde dig til tanker og følelser der dukker op
🌱  At acceptere disse følelser med venlighed og accept
🌱  At træne dig selv i at være fuldt opmærksom og til stede
🌱  At arbejde med måden du vanemæssigt handler og tænker
🌱  Meditationsteknikker og yoga øvelser

Mindfulness og meditation i naturen
Mindfullness i naturen

Jeg er uddannet mindfulness instruktør

I 2015 uddannede jeg mig til mindfulnessinstruktør efter MBSR programmet og har tidligere undervist i mindfulness på AOF. Jeg underviser i mindful- meditation og yoga efter Jon Kabat Zinns MBSR program. MBSR står for Mindfulness-baseret Stress Reduktion. Det er et videnskabeligt program, der forbedrer mental sundhed, forebygger og reducerer symptomer på stress, angst, depression, uro og manglende energi.

Mindfulness-undervisning hos mig handler om maks nydelse, bevægelse og ro. Vi vil træne balance, styrke og stræk. Vejrtrækning og tilstedeværelse i nuet i meditationen. Vi vil hygge og være sammen om at lære hvordan vi kan forholde sig mere hensigtsmæssigt til krop, tanker og følelser således kan du vende tilbage til din hverdag fuld af glæde og vitalitet.

Det siger mine klienter:

Jeg har fået mindre præstationsangst

” Jeg har lært at anerkende min krop og at rumme svære følelser som nervøsitet og præstationsangst “

– Cecilie, 14 år

Mindre uro og ængstelighed

” Min uro og ængstelighed tager ikke overhånd mere. Livet er mit. “

– Marianne

Du er min redning

” Før flygtede jeg fra min krop – Nu tør jeg være i den. Tak for dig”

– Jane havde angst

Mest spurgte spørgsmål:

Ja, er det korte svar!

Jeg bliver stadig målløs over hvilken effekt kropsterapien har på mig og nu har på mine kunder. Du vil få kontakt til dine behov og lære at tage ansvar for det du mærker, hvilket giver fornyet energi og livslyst. Jeg har gennem de sidste 3 år haft over 1.200 tilfredse kunder. Jeg arbejder med mennesker som har dårligt selvværd, oplevet chok og traume, stress, angst, depression samt har spændinger i hele bevægelsesapparatet.

Vil du gå fra frygt til ansvar? Fra “jeg er ikke god nok til selvomsorg” så er Linnéas Kropsterapi det rigtige sted for dig.

Gennem de sidste 3 år har jeg behandlet mange former for traumer, stress, angst og depression. Jeg har arbejdet dybt med mentale problematikker, såsom dårligt selvværd, grænseoverskridende adfærd af voksne i ens barndom, kronisk sygdom ved en selv eller nær familie, samt andre chok og traume problematikker som giver uro, ængstelighed, nedtrykthed og smerter i kroppen og en dårlig nattesøvn.

Det er alt afhængig af hvor lang tid du har gået med udfordringerne og hvor hårdt du er ramt. Men intet kan fixes på en gang! Efter første konsultation vil du få en plan for genopretning af balance i krop og sind.

Frygt, vrede, sorg og glæde er grundfølelser og et levevilkår for os mennesker. Naturligt nok prøver vi som mennesker at undgå det ubehagelige, men det er når vi IKKE kan møde og rumme vores følelser at vi bliver angst, hvilket kan være meget invaliderende.

Angst er altså et symptom på, at man ikke kan rumme de nogen gang meget svære, ubehagelige og stærke følelser der kan være i os.

Angst er altså en forvrænget følelse og optræder fordi det smertefulde i dig er svært at rumme. Så i stedet for at møde og rumme måske stærke ensomheds og forladthedsfølelser kommer de til udtryk ved at vi bliver overbekymrede.

Vi kan få tanker om at vi ikke er gode nok fx:

  • Forældre
  • Medarbejdere
  • Sexuelt

Vi kan også blive bange for hvad der vil ske i fremtiden og bekymre os om: 

  • Vi selv eller dem vi holder af bliver syge
  • Om vi bliver  fyret 
  • Vi kan også blive bang for at dø

Angsten kan fylde så meget, at den styrer dit liv og forhindrer dig i at leve det liv du ønsker og som du er skabt til at leve. Men sådan behøver det ikke at være!

Mange kommer til mig  og siger, at de har prøvet en masse “snakke terapi” uden at det har kunnet hjælpe dem.

Kropsterapi er en kombination af dybdegående massage, fokus på åndedræt og samtaleterapi.

I mine behandlinger arbejder jeg altså med både det kropslige, følelsesmæssige og det mentale på en gang. Da følelser, tanker og krop hører sammen, er kropsterapi genialt og fantastisk effektivt når der drejer sig om angst.

Jeg samarbejder med dig om at få en dybere kontakt til din krop, med lange dybe vejrtrækninger, blid massage og berøring hvor dit parasympatiske nervesystem bliver vakt.

Kroppens alarmberedskab falder til ro, og flere sunde, helende hormoner og transmitterstoffer bliver aktiveret, som modvirker både stress og angst. Jeg arbejder også på dine energibaner og kan dæmme op for blokeringer, hvor din livsenergi får et større flow, dine ressourcer og potentialer kommer i centrum i dit liv. Jeg gør dig klar til at møde, rumme og acceptere det som er svært og smertefuldt i dig. Sammen møder vi smerten med omsorg.

I samtale delen af kropsterapien vil du få en større bevidsthed omkring dine tanker og hvad dine tanker gør i forhold til dine følelser, krop og handlinger. Dermed får du mulighed for at tænke og handle anderledes, hvilket vil lede dig på vejen mod større selvkærlighed og følelse af værdifuldhed.

Udover at behandle roden til udfordringerne, så er en behandling også utroligt afslappende. Det gør, at man forlader lokalet med ny vitalitet og energi, samtidigt med en konstruktiv årsag forløsende behandling.

Det siger klienterne om Linnéas Kropsterapi

Charlotte
Charlotte@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg er kommet dybt ned i min underbevidsthed og fået fat i nogle traumer som lå der, hvilket har givet en stor forløsning"
Charlotte, 44 år.
Smilla
Smilla@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg kan sove igen, jeg mærker mig selv og behøver ikke at overpræstere."
Smilla, 15 år.
Alexander@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg har fået en indsigt i hvor meget jeg har ladet mig grænseoverskride og har nu fået en større bevidsthed om mine egne behov. Det har været altafgørende for min livskvalitet"
Alexander, 38 år.
Janne
Jannelærer, 46 år
Læs mere
“Du er min redning, før flygtede jeg fra min krop. Nu tør jeg at være i den. Tak for dig.”
Marianne
Mariannesygeplejerske, 64 år
Læs mere
“Min uro og min ængstelighed tager ikke overhånden mere. Livet er mit!”