Styrer bekymringerne dit liv?

Book en dybdegående kropsterapeutisk undersøgelse i dag og SPAR 450,-

Fylder bekymringer så meget at du sjældent er til stede og nyder livet?

I Linnéas Kropsterapi, hjælper jeg dig til at møde, og mærke årsagen til din bekymring, og forløse den via kroppen. Derefter kan du igen mærke din værdi og styrke.

 

Jeg har erfaring med at hjælpe folk som oplever:

🌱  Udbrændthed
🌱  Søvnløshed
🌱  Dårligt selvværd
🌱  Tankemylder
🌱  Uforklarlige smerter i muskler og led

IMG_9689-scaled
5/5

Hvorfor vælge kropsterapi?

Kropsterapi genskaber balancen i krop og sind ved hjælp af dybdegående massage, zonetryk, akupressur, samtale- og traumeterapi.

I kropsterapien ser jeg på kroppen og sindet som en helhed.

Professionel undersøgelse

Inden undersøgelsen får du en GRATIS telefonsamtale omkring dine udfordringer, og du kan få den bedste behandling fra starten. 

Selve undersøgelsen starter med at vi får en lille snak om dine forventninger og udfordringer.

Efterfølgende beder jeg dig tage tøjet af, du beholder undertøjet på, hvorefter du lægger dig på et lagen på briksen og får et lunt tæppe over dig.

Jeg begynder med en afslappende øvelse, hvor du via åndedrættet kommer til stede i nuet og i kroppen.

Derefter starter jeg den egentlige undersøgelse, hvor jeg undersøger dine spændinger i muskler og led, din energigennemstrømning og de følelser der ligger i din krop.

Efter undersøgelsen lægger vi en plan for din videre behandling og hvordan du kan genoprette balance i krop og sind.

Kropsterapi hjælper dig til at mærke hvad du har lyst til og brug for

Hvorfor er det så effektivt?

Mange kommer til mig og siger, at de har prøvet en masse “snakke terapi” uden at det har kunnet hjælpe dem.

I mine behandlinger arbejder jeg med det kropslige, følelsesmæssige og det mentale på en gang. Hvilket er den direkte vej, til at forløse årsagerne, til din bekymringer.

Du vil få værktøjet til at tænke og handle anderledes og derudover blive mere bevidst omkring din krop og evnen til at kunne mærke hvad du har brug for og lyst til for at have det godt.

Kropsterapi behandling

Det siger mine klienter:

Jeg har fået løsnet op i kroppen

” Anna Linnéa har hjulpet mig med at kunne acceptere de kropslige reaktioner jeg havde på min stress og fået løsnet kroppen for spændinger “

– Morten, 38 år

Jeg har fået mindre præstationsangst

” Jeg har lært at anerkende min krop og at rumme svære følelser som nervøsitet og præstationsangst “

– Cecilie, 14 år

Mindre uro og ængstelighed

” Min uro og ængstelighed tager ikke overhånd mere. Livet er mit. “

– Marianne

Jeg står stærkere i mig selv

“Jeg står meget stærkere i min krop og jeg lader mig ikke grænseoverskride mere” 

– Sandra sosu assistent elev 40 år

Kropsterapi hjælper dig til at mærke hvad du har lyst til og brug for

Mest spurgte spørgsmål:

Ja, er det korte svar!

Jeg bliver stadig målløs over hvilken effekt kropsterapien har på mig og nu har på mine kunder. Du vil få kontakt til dine behov og lære at tage ansvar for det du mærker, hvilket giver fornyet energi og livslyst. Jeg har gennem de sidste 3 år haft over 1.200 tilfredse kunder. Jeg arbejder med mennesker som har dårligt selvværd, oplevet chok og traume, stress, angst, depression samt har spændinger i hele bevægelsesapparatet.

Vil du gå fra frygt til ansvar? Fra “jeg er ikke god nok til selvomsorg” så er Linnéas Kropsterapi det rigtige sted for dig.

Gennem de sidste 3 år har jeg behandlet mange former for traumer, stress, angst og depression. Jeg har arbejdet dybt med mentale problematikker, såsom dårligt selvværd, grænseoverskridende adfærd af voksne i ens barndom, kronisk sygdom ved en selv eller nær familie, samt andre chok og traume problematikker som giver uro, ængstelighed, nedtrykthed og smerter i kroppen og en dårlig nattesøvn.

Det er alt afhængig af hvor lang tid du har gået med udfordringerne og hvor hårdt du er ramt. Men intet kan fixes på en gang! Efter første konsultation vil du få en plan for genopretning af balance i krop og sind.

Frygt, vrede, sorg og glæde er grundfølelser og et levevilkår for os mennesker. Naturligt nok prøver vi som mennesker at undgå det ubehagelige, men det er når vi IKKE kan møde og rumme vores følelser at vi bliver angst, hvilket kan være meget invaliderende.

Angst er altså et symptom på, at man ikke kan rumme de nogen gang meget svære, ubehagelige og stærke følelser der kan være i os.

Angst er altså en forvrænget følelse og optræder fordi det smertefulde i dig er svært at rumme. Så i stedet for at møde og rumme måske stærke ensomheds og forladthedsfølelser kommer de til udtryk ved at vi bliver overbekymrede.

Vi kan få tanker om at vi ikke er gode nok fx:

  • Forældre
  • Medarbejdere
  • Sexuelt

Vi kan også blive bange for hvad der vil ske i fremtiden og bekymre os om: 

  • Vi selv eller dem vi holder af bliver syge
  • Om vi bliver  fyret 
  • Vi kan også blive bang for at dø

Angsten kan fylde så meget, at den styrer dit liv og forhindrer dig i at leve det liv du ønsker og som du er skabt til at leve. Men sådan behøver det ikke at være!

Mange kommer til mig  og siger, at de har prøvet en masse “snakke terapi” uden at det har kunnet hjælpe dem.

Kropsterapi er en kombination af dybdegående massage, fokus på åndedræt og samtaleterapi.

I mine behandlinger arbejder jeg altså med både det kropslige, følelsesmæssige og det mentale på en gang. Da følelser, tanker og krop hører sammen, er kropsterapi genialt og fantastisk effektivt når der drejer sig om angst.

Jeg samarbejder med dig om at få en dybere kontakt til din krop, med lange dybe vejrtrækninger, blid massage og berøring hvor dit parasympatiske nervesystem bliver vakt.

Kroppens alarmberedskab falder til ro, og flere sunde, helende hormoner og transmitterstoffer bliver aktiveret, som modvirker både stress og angst. Jeg arbejder også på dine energibaner og kan dæmme op for blokeringer, hvor din livsenergi får et større flow, dine ressourcer og potentialer kommer i centrum i dit liv. Jeg gør dig klar til at møde, rumme og acceptere det som er svært og smertefuldt i dig. Sammen møder vi smerten med omsorg.

I samtale delen af kropsterapien vil du få en større bevidsthed omkring dine tanker og hvad dine tanker gør i forhold til dine følelser, krop og handlinger. Dermed får du mulighed for at tænke og handle anderledes, hvilket vil lede dig på vejen mod større selvkærlighed og følelse af værdifuldhed.

Udover at behandle roden til udfordringerne, så er en behandling også utroligt afslappende. Det gør, at man forlader lokalet med ny vitalitet og energi, samtidigt med en konstruktiv årsag forløsende behandling.

Det siger klienterne om Linnéas Kropsterapi

Charlotte
Charlotte@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg er kommet dybt ned i min underbevidsthed og fået fat i nogle traumer som lå der, hvilket har givet en stor forløsning"
Charlotte, 44 år.
Smilla
Smilla@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg kan sove igen, jeg mærker mig selv og behøver ikke at overpræstere."
Smilla, 15 år.
Alexander@linneaskropsterapi
Læs mere
"Jeg har fået en indsigt i hvor meget jeg har ladet mig grænseoverskride og har nu fået en større bevidsthed om mine egne behov. Det har været altafgørende for min livskvalitet"
Alexander, 38 år.
Janne
Jannelærer, 46 år
Læs mere
“Du er min redning, før flygtede jeg fra min krop. Nu tør jeg at være i den. Tak for dig.”
Marianne
Mariannesygeplejerske, 64 år
Læs mere
“Min uro og min ængstelighed tager ikke overhånden mere. Livet er mit!”